Ska vi snacka ekologi?

Publicerat: 2016-12-15

Miljövården är inte någonting man bara diskuterar vid matbordet nu för tiden. Det är jätteviktigt och fördelaktigt att var och en av alla människor på planeten har rätt kunskap om miljövård. Man vet inte hur mycket man kan förbättra miljön genom att veta vissa saker eller nödvändiga rutiner som förorenar mindre. Hur kan man förmedla denna kunskap till andra? Det finns många sätt för att sprida det ekologiska meddelandet. TV, radio, dagstidningar etc. etc. Ett bra sätt är konferenser, på stora och bekväma platser som de som kan hittas med hjälp av Karlaby Kro. Om du söker en Konferens i Skåne kan du besöka deras hemsida och lära dig mer om deras konferenspaket, spa och ekologiska miljö.

Att organisera en ekologisk konferensKonferens hos Karlabykro

Om du skulle vilja organisera en ekologikonferens, måste du planera i förhand, och tänka på varje detalj. Platsen bör vara bekväm och lämplig. Tillräcklig stor för antalet personer du förväntar ska komma. Gör en lista på talare, och en lista av teman som bör diskuteras. I planeringen ingår också plats, schema, och olika utgifter. Målen med konferensen bör vara klara och tydliga. Tänk på vad du vill få ut av konferensen. Till exempel, kan huvudtemat vara att diskutera ekologiska ämnen och vanor som tar hand om miljön. Därefter kan specifika mål under konferensen vara: att samla en grupp personer från viss plats och olika åldrar, göra vissa rekreativa aktiviteter som del av konferensen för att motivera handling o.s.v.

Rätt stämning

De bäst planerade konferenserna är inte bara de som räknar med bra föreläsare, en bra konferens beror även på plats, utrymme, inredningen. Allt tillsammans skapar rätt stämning, rätt miljö. I så fall kan du välja en inredning som ger intrycket av en ekologisk stämning. Välj gärna gröna och naturliga toner. Här får du en liten lista med tips på vad du kan söka efter när du tänker hålla en ekologikonferens:

〈 En konferenslokal, helt utrustad med projektor, tavla o.s.v.
〈 Matplats om nödvändig.
〈 Modern och lämplig miljö.
〈 Ett perfekt utrymme för alla bjudna.


« | »