Förmedla det goda ordet

Publicerat: 2017-02-01

Man kan aldrig veta hur mycket inflytande ens ord har på en annan människa. Det du vet om naturen och om ekologi kan göra en stor skillnad om du förmedlar vidare. Andra kan börja hjälpa till att förbättra miljön när de får veta nödvändig fakta, rutiner och tips på hur man kan hjälpa planeten att må bättre. För att nå fler personer måste man ta denna diskussion från matbordet till en större lokal fylld med rätt inriktade människor. Ett bra sätt att göra detta är konferenser. Planera gärna en konferens för att sprida dina kunskaper. Hitta lokal i Malmö hos Cormac AB för att hyra ett bra ställe där du kan hålla din konferens. De har många fina, lediga lokaler för just dina behov. Vem vet, efter denna konferens kanske du lyckas förändra mångas uppfattning om ekologi, uppskattning av naturen och även syn på livet! Håll dig inte tillbaka, och förmedla det goda ordet!

Planera i god tidLediga lokaler i Malmö

När man nu tänker på de praktiska detaljerna som kommer med att organisera ett sånt här event, kanske man blir lite snurrig. Det bästa sättet att börja planeringen är att skriva upp en eller flera listor. Tänk på hur många åhörare som ska bjudas, för att hitta en lämpligt stor lokal. Lokalen måste vara bekväm för att samarbeta med dina mål. Gör en lista på talare, de teman som du vill ska framföras eller diskuteras och ett schema på dessa. Med huvudmålet i åtanke kan du planera teman i en strategisk ordning så att det ekologiska meddelandet kommer fram rätt till dem som kommer att lyssna. Du kanske vill inkludera interaktiva aktiviteter för att skapa starka minnen hos deltagarna. Kolla gärna upp vilka metoder som är bra att använda under konferenser och tal, det finns många bra tips på internet.

Skapa minnen med god stämning

Stämningen är viktig. De bästa konferenserna hade inte bara bra föreläsare. Hela konferensen hade rätt stämning. Det kan du också skapa med bra inredning, och rätt ljus. Om du har möjlighet till att välja bland färger så rekommenderas det att välja naturliga toner, som de man kan hitta i skogen, gröna, gula, klara och lugnande toner.
Om du snart tänker hålla en ekologikonferens så glöm inte:

  • En bra konferenslokal (projektor, tavla, mm).
  • Matsal (åtminstone för ett fika).
  • Välplanerat schema.
  • Skapa bra stämning.


« | »